Grønlandsk Dansk English
Umiaq suite at Hotel Arctic

Umiaq suite

Umiaq Suite

Hotel Arctic's seks Umiaq Suiter har en overdådig udsigt mod havet og isfjeldene. Her får du det ypperste, vi kan tilbyde: Rigelig plads, forrygende udsigt, lækre faciliteter. Blandt detaljerne er 32" Philips-tv, Kloss radio med indgang til iPhone/MP3, minibar, café-sæt med kaffe og the samt badekåbe. Suiterne er indrettet med topersoners lædersofa og -lænestol.

Umiaq Suiterne kan arrangeres enten med en king size dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mod tillæg kan suiten udstyres med en barneseng.

Badeværelset i Umiaq Suiterne har både badekar, brusekabine og bidet.

Disse suiter er placeret i Umiaq-fløjen, som er navngivet efter det grønlandske navn for den traditionelle konebåd.

Den grønlandske kunstner Miki Jakobsen har udsmykket suiterne med original fotokunst - alle med konebåden som tema. Desuden har værelserne malerier af den lokale kunstner Arne Reimer.

Med dette link kan du opleve Umiaq-fløjen i 360 graders fotos.

Klik på ikonet til højre "Hvilken type værelse eller suite skal jeg vælge?" for at sammenligne udsigt og faciliteter på de forskellige typer værelser på Hotel Arctic.

Bemærk: Samtlige værelser på Hotel Arctic har bl.a. disse faciliteter og services: Trådløst internet, kabel-tv, telefon, radio med vækkeur, ekstra pude, hårtørrer, gulvvarme i badeværelse, toiletartikler, myggenet, skrivebord, barneseng, lysdæmpning på alle lamper, strygejern og - bræt, room service samt tøjvask alle ugens dage.


Udsnit fra en Umiaq suite - i første parket til isbjergene uden for med Disko-øen i det fjerne..


Detalje fra en Umiaq Suite - med udsigt til solnedgang mellem isbjergene.

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast