Air Greenland koncernen

Air Greenland A/S

Air Greenland A/S er Grønlands nationale luftfartsselskab, som både opererer internationale ruter til København og et stort antal indenrigsruter i Grønland. Selskabets charterafdeling udfører opgaver i forbindelse med bl.a. ekspeditioner, råstofefterforskning, turismeflyvninger, eftersøgning og redning. Flåden omfatter 11 fly og 21 helikoptere. Air Greenland A/S er ejet af Grønlands Hjemmestyre, SAS og den danske stat.

Besøg website

Hotel Arctic A/S

Hotel Arctic er klassificeret som firestjernet og råder over 95 værelser, heraf 22 superiorværelser, 2 suiter, 5 Outdoor Rooms og 5 iglo “hytter” samt et 5-stjernet konferencecenter med to konferencesale og to møderum. Hotellet har endvidere restaurant, brasserie og bar. Hotel Arctic har de seneste år dannet rammen om store internationale konferencer, her i blandt EU-topmøder, møder for senatorer og kongresmedlemmer fra USA samt internationale koncerner. Hotel Arctic er 100 procent ejet af Air Greenland A/S.

Grønlands Rejsebureau A/S

Grønlands Rejsebureau tilbyder alt inden for skræddersyede rejser og pakkerejser. Derudover har vi en bred vifte af grupperejser, konferencer, bestyrelsesmøder, teambuildingevents og læser- og foreningsrejser. Med over 25 års erfaring, mere end 30 ansatte på vores kontorer i Danmark og Grønland og et 60 mand stort guidekorps tør vi efterhånden godt kalde os eksperter i Grønland – og resten af verden. Vi gør drøm til virkelighed!

Besøg website

World of Greenland

Et partnerskab mellem Grønlands Rejsebureau A/S og Ilulissat Travel A/S. World of Greenland er baseret i Ilulissat i Diskobugten, og tilbyder som incoming selskab udflugter med skib, helikopter og til fods til byens besøgende. Selskabet servicerer desuden krydstogtskibe, der i et stigende antal anløber byen.

WOG ejer og driver desuden Ilulissat Vandrehjem, Glacier Lodge Eqi (ved Eqi gletcheren) samt Ilimanaq Lodge (i bygden Ilimanaq).

Besøg website