Air Greenland koncernen

Air Greenland A/S

Air Greenland A/S er Grønlands nationale luftfartsselskab, som både opererer internationale ruter til København og et stort antal indenrigsruter i Grønland. Selskabets charterafdeling udfører opgaver i forbindelse med bl.a. ekspeditioner, råstofefterforskning, turismeflyvninger, eftersøgning og redning. Flåden omfatter 11 fly og 21 helikoptere. Air Greenland A/S er 100 procent ejet af Grønlands Selstyre.

Besøg website

Hotel Arctic A/S

Hotel Arctic er 100 procent ejet af Grønlands nationale luftfartsselskab Air Greenland A/S, som igen er ejet Grønlands Selvstyre. Trods ejerskabet hos Air Greenland er Hotellet ikke som sådan integreret i koncernen, men fungerer som en selvstændig virksomhed, som kan sammenlignes med et almindeligt 4-stjernet familieejet provinshotel. Hotel Arctic har i dag stor succes. Gæsterne strømmer til og får en unik personlig oplevelse på et flot hotel i Grønlands smukke natur, hvor de f.eks. bliver hentet i lufthavnen af hotellets personale.

Grønlands Rejsebureau A/S

Grønlands Rejsebureau tilbyder alt inden for skræddersyede rejser og pakkerejser. Derudover har vi en bred vifte af grupperejser, konferencer, bestyrelsesmøder, teambuildingevents og læser- og foreningsrejser. Med over 25 års erfaring, mere end 30 ansatte på vores kontorer i Danmark og Grønland og et 60 mand stort guidekorps tør vi efterhånden godt kalde os eksperter i Grønland – og resten af verden. Vi gør drøm til virkelighed!

Besøg website

World of Greenland

Et partnerskab mellem Grønlands Rejsebureau A/S og Ilulissat Travel A/S. World of Greenland er baseret i Ilulissat i Diskobugten, og tilbyder som incoming selskab udflugter med skib, helikopter og til fods til byens besøgende. Selskabet servicerer desuden krydstogtskibe, der i et stigende antal anløber byen.

WOG ejer og driver desuden Ilulissat Vandrehjem, Glacier Lodge Eqi (ved Eqi gletcheren) samt Ilimanaq Lodge (i bygden Ilimanaq).

Besøg website