Brasserie Ulo

Brasserie Ulo er stedet hvor du kan slappe af og nyde det gode selskab.
Stemning er uformel og her er højt til loftet. Vores gourmetkøkken er anerkendt som et af landets bedste. Kokkene er mestre på deres felt og bruger kun de allerfineste grønlandske og internationale råvarer. Samtidig krydres oplevelsen med en betagende udsigt fra brasseriet – til havnen i Ilulissat og livet på Diskobugtens vande mellem de kæmpemæssige isfjelde.

God morgen, middag og aften
Når vækkeuret ringer og maven rumler, er det tid til at nyde det store morgentagselvbord, som vi serverer i Brasserie Ulo. Her er nok til at mætte både øjne og maver. Frokost og aften serverer vi a la carte fra det inspirerende menukort med grønlandske specialiteter serveret med internationalt format.

Vores menuer er sammensat efter, hvad der er tilgængeligt i sæsonen. Vi er således i daglig kontakt med lokale fiskere og fangere for at kunne præsentere vores gæster for de ypperste af de lokale råvarer. Is, vind og tåge er faktorer, der spiller ind på vores muligheder for at skaffe de pågældende emner – og som vi ikke er herre over. Derfor må vi hyppigt tilpasse vores retter til, hvad der er tilgængeligt på den pågældende dag. Vores menu skal derfor opfattes som vejledende, ikke som definitive.

Vores bager laver lækkert hjemmelavet brød til hvert et måltid samt vores slagter sikrer de helt rigtige udskæringer af kød og fisk. Derudover tilbyder vi øl fra vores lokale bryggeri her i Ilulissat.

*Selskaber på 10 gæster eller derover bedes forudbestille.

Rygepolitik
Hotel Arctic er 100 procent røgfrit – også i vores Brasserie og Vinbar. Til gæster, der ønsker at ryge, har vi etableret et udendørs rygested med overdækning og vindskærm af glas.

Er du til større gastronomiske oplevelser?

Åbningstider

Morgenmad: 6.00 - 10.00
Frokost: 12.00 - 15.00
Søn - tors: 18.00 - 21.30
Fre - lør: 18.00 - 22.00
Sommer - åben fra 17.30

Åbningstider

Morgenmad: 6.00 - 10.00
Frokost: 12.00 - 15.00
Søn - tors: 18.00 - 21.30
Fre - lør: 18.00 - 22.00
Sommer - åben fra 17.30