Konferencecenter

En 5-stjernet oplevelse – i en verden uden lige

Velkommen til de optimale rammer for din næste konference. Med åbningen af Hotel Arctic’s nye konferencecenter kan vi tilbyde lokaler, indretning, klima og AV-faciliteter i højeste klasse for 120 deltagere.

Hjertet i konferencecentret er plenumlokalet The Greenland Room, der også kan indrettes som teater- og koncertsal. Foruden The Greenland Room med tilknyttede møde- og grupperum tilbyder vi også et mindre plenumlokale med et antal grupperum.

Danske Horesta klassificerer konferencecentret til de maksimale fem stjerner. Det placerer os blandt de førende konferencecentre i Norden.

Fra konferencesalen ser du ud på de kolossale isfjelde. Grønland sætter tingene i rette perspektiv. Og nye tanker tænkes godt efter en tur bag 12 halsende slædehunde.

Vi har i mange år bevist, at vores fantastiske omgivelser og professionelle service tiltaler og tiltrækker politikere, officielle gæster og virksomheder fra hele verden. Med de nye faciliteter er vi endnu bedre rustet til at modtage dig, der planlægger eller deltager i en konference, et salgsmøde, et seminar eller et ledermøde.

Download vores brochure som PDF:
Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse

Udforsk Hotel Arctic’s konferencecenter:
360° fotos (kommer snart)

Konferencesal - The Greenland Room

204 m2. med plads til 120 personer afhængig af ønsket opstilling.

8 mødelokaler

Fire mødelokaler er placeret i det nye konferencecenter, fire er placeret i en anden fløj af Hotel Arctic med indendørs adgang.

Lounge café og terrasse

Dedikeret lounge og café er placeret midt i konferencecentret, hvorfra der også er adgang til udendørs terrasse med udsigt over Ilulissat by og Isfjorden.

Lyd

Akustikken i The Greenland Room er nær det perfekte. 4 trådløse mikrofoner til taler - to headsets, to håndholdte. 20 trådløse bordmikrofoner giver maksimal fleksibilitet. Teleslynge i The Greenland Room.

Billede

4x3 meter lærred. Kraftig LCD projektor fast indstillet til lærredet. PC skærmbillede til lærred fra vilkårlig pc. LCD-projektor i mødelokale A, C og E. 55" TV-skærme til opkobling af vilkårlig pc i mødelokale 1, 2 og 4. Et af de mindre mødelokaler på Hotel Arctic's konferencecenter.

Anlæg til simultantolkning

Anlæg til simultantolkning med headsets til 60 deltagere.

Videokonference

Fast opstillet i mødelokale 4 og kan opstilles i The Greenland Room. Fra The Greenland Room til mødelokale 4 kan oprettes videolink, så mødelokalet fungerer som "se&hør" rum. (*)

Internet, printer og fotokopi m.v.

Udtag til LAN i gulvbrønde og vægpaneler. Tre kontakter til pc-strøm indbygget i hvert bord. Overhead, diasprojektor og dvd-afspiller til rådighed. Fotokopimaskine til rådighed. (*)

Kontrolpanel

Mobilt kontrolpanel til styring af al lys, lyd, billede, projektor, mørklægning, lærred og dvd i The Greenland Room.

Klima

Ventilationsanlæg med CO2-måling sikrer optimalt indeklima.

Klassesæt af pc'er

20 pc'er (laptops) kan bestilles opsat. (*)

* Særskilt pris

Eksempel på konferencepakke:

Transport mellem Ilulissat Lufthavn og Hotel Arctic samt til/fra byen
Overnatning i standardværelse (enkelt- eller dobbelt)
Morgenbuffet
Kaffe, the og isvand ved mødestart
Frisk frugt til formiddagskaffe/the
Frokost
Eftermiddagsbuffet med kaffe/the og kage/brød
2-retters middage inkl. kaffe
3-retters afslutningsmiddag inkl. kaffe
Konferencelokaler og grupperum
Isvand i alle mødelokaler
Fri brug af standard AV-udstyr, videoudstyr og plenum
Gratis adgang til gæste-pc
Fuld hotelservice med fleksible spisetider, der tager hensyn til dagens program

Indhent venligst tilbud:
conference@hotel-arctic.gl